ART PULLOVER

Art Pullover nije samo još jedna adventska lokacija. Samo na Art Pulloveru možete pronaći više od 50 hrvatskih mladih umjetnika s nezavisne scene koji će svoje radove predstaviti i prodavati po povoljnim cijenama. Na Art Pulloveru pronađite najljepše originalne poklone za obitelj i prijatelje – grafike, akvarele, ulja na platnu, skulpture, plakate, radove otisnute na majicama, torbama, šalicama, bookmarkerima i puloverima.

Kroz program Meet the artist upoznajte i porazgovarajte s umjetnicima, a kroz Gallery talk and walk pridružite se razgovoru o galerijskoj sceni.

Program Art Pullovera podebljavamo i predstavama, nastupima nezavisnih mladih bendova, plesom, radionicama stripa, pisanja i crtanja, japanskim večerima te zabavnim kvizovima na kojima možete osvojiti i zanimljive nagrade.

A ako vas sav taj božićni duh toliko ponese da odlučite svojoj polovici reći “uzimam”, učinite to pred showmanom Marijom Kovačem koji se prerušuje u rock matičara Elvisa i vjenčava sve hrabre u maniri Las Vegas vjenčanja.

Ulaz je slobodan svima – imali pulover ili ne. Za detaljan program i raspored događanja po danima posjetite pikto.co.