RADNO VRIJEME

PON - NED

7 - 02H

www.branimircentar.hr

BRANIMIR CENTAR

Na mjestu gdje se nekada nalazila “najslađa” tvornica u Zagrebu, pogon “Kraša”, nadohvat samog središta grada, između autobusnog i željezničkog kolodvora, 17. prosinca 2003. otvoren je Branimir centar.

Branimir centar, površine 44.000 m², s pravom nosi kategoriju multifunkcionalnog centra, koji pod jednim krovom nudi brojne sadržaje. Dovoljno je samo spomenuti neke od najvećih, najpoznatijih i najpopularnijih stanovnika Branimir centra.

U Branimir centru smjestio se CineStar. Prvi hrvatski multipleks s 13 dvorana i 2934 sjedala i danas je jedno od najpopularnijih kina u Hrvatskoj i mjesto na kojem Zagrepčani i zagrebački gosti uživaju u filmskoj umjetnosti. Na ulazu s Branimirove ulice smjestio se Arcotel – prvi zagrebački life style hotel s 4 zvjezdice koji je čest odabir brojnih turista koji posjećuju glavni grad Hrvatske. Jedan od poznatijih stanara je svakako i Wettpunkt – najveći automat klub u Hrvatskoj. U prizemlju i prvoj podzemnoj etaži smještene su trgovine, igraonica i kafići koje su posjetitelji Centra u vrlo kratkom vremenu prepoznali kao omiljeno mjesto zabave i druženja.

Ispod Centra na tri podzemne etaže nalazi se garaža s 440 parkirališnih mjesta, a tu je i autopraonica u kojoj možete oprati svoga limenog ljubimca.
Zbog izražene ponude zabavnih sadržaja (kino, automat klub, igraonica, kafići…) i odlične lokacije u centru Zagreba, Branimir centar se s pravom profilira kao zabavni Centar u centru grada.

Posjetite nas i uvjerite se u našu jedinstvenost i pritom se dobro zabavite!

Uprava centra
Tel.: 01 4699 031
Fax: 01 4635 918
e-mail: info.branimir@supernova.hr

Radno vrijeme:
ponedjeljak-četvrtak 8:00 – 16:30
petak 8:00 – 12:00